Over

Welkom bij R4U. Wij bieden gratis hosting met sub-domein op ons korte r4u.nl domein. De hosting bevat alle functies die je nodig hebt om wat voor website dan ook te beginnen. Het ondersteunt PHP en je kunt MySQL databases aanmaken. Met FTP kun je verbinding maken om bestanden te uploaden, en de automatische script installatie functie maakt het mogelijk om in één klik een web applicatie te installeren.

R4U is een domein naam bestaande uit slechts drie karakters. Als we de www weglaten en deze vervangen met jouw naam dan heb je een makkelijk te onthouden webadres. Met de ongelimiteerde mogelijkheden van gratis hosting en een kort webadres ontstaan mogelijkheden om creatief online te ontwikkelen en te publiceren. Experimenteren met gratis hosting levert daarnaast ervaring op die later mogelijk professioneel ingezet kan worden.

In het hosting cpanel is een automatische script installatie functie beschikbaar. Deze installeert eenvoudig WordPress, Sharetronix, Joomla, Drupal, MyBB, Simple Machines Forum (SMF), phpBB Mediawiki, Dokuwiki en nog vele andere scripts. Zo heb je dus binnen enkele minuten een complete website online.

Probeer onze dienst gratis, en nodig je vrienden en kennisen uit. Wij zijn op Facebook, Twitter, Pinterest en andere sociale media actief. Tevens houden we je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent hosting en web development.

Hoe kunnen wij hosting gratis aanbieden?
Wij maken gebruik van een geavanceerd netwerk van geclusterde servers en cloud technologie. De hele infrastructuur is optimaal efficiënt geconfigureerd waardoor we de kosten laag kunnen houden. De kosten worden gedekt door sponsors en adverteerders. Wij plaatsen echter geen advertenties op de websites van gebruikers van onze dienst.

Voorwaarden van gebruik
R4u.nl is een private dienst voor gratis web hosting. Wij behouden het recht om accounts te annuleren. Het overtreden van de voorwaarden zal resulteren tot directe verwijdering van je account.

Contact opnemen met r4u
Voor hosting gebruikers is het mogelijk om support tickets in te sturen. Bezoek de helpdesk in het controle paneel om een ticket aan te maken. U kunt ook het contactformulier invullen voor overige vragen. Tevens zijn wij actief op Twitter, en hebben we pagina’s op Facebook en Google+ waar u met ons in contact kunt komen.