Privacy

Wij nemen de privacy van onze bezoekers hoog in acht en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dit vertrouwen vraagt om openheid over hoe wij deze gegevens gebruiken, daarom hebben wij dit privacybeleid opgesteld.

In dit Privacybeleid wordt uitgelegd:

 1. Welke gegevens wij verzamelen.
 2. Hoe wij deze gegevens gebruiken.

Verzamelen van gegevens
Bij een bezoek aan r4u.nl worden automatisch gevens opgeslagen in logbestanden, waaronder: de opgevraagde pagina, de verwijzende URL, uw IP-adres, browsertype en taalinstellingen van de browser, datum en tijd van uw bezoek. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor het opstellen van rapporten welke inzicht geven in het gebruik van de site. Wij zullen nooit zonder uw toestemming deze gegevens ter beschikking stellen aan derden. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles te werk stellen om uw gegevens te beschermen.

Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Doeleinden van gegevens verzameling
Als u een account aanmaakt op onze site verstrekt u uw email adres ter verificatie van uw account, en een naam (nickname) om uw account te identificeren. Het email adres kunt u tevens gebruiken om uw account te herstellen indien u uw wachtwoord bent vergeten. Het email adres wordt niet vertoont op de website.

Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics, een hulpprogramma voor webanalyse, om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen. Google Analytics verzamelt o.a. de volgende gegevens:

 • Browsertype (user agent), software ontwikkelaar en versie nummer.
 • Het type besturingssysteem van uw computer.
 • Scherm resolutie, en kleuren capaciteit van uw scherm.
 • Javascript ondersteuning.
 • Flash versie.
 • IP adres en Netwerk lokatie.
 • Hostnaam.
 • Bandbreedte (internet verbindingssnelheid).
 • Tijd, datum en tijdsduur van het bezoek.
 • De verwijzende URL.

Zie ook https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy

Externe links
Externe links op r4u.nl kunnen u naar andere websites brengen. Deze links worden aangebracht in goed vertrouwen. r4u.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het functioneren van deze sites.

Facebook, Twitter, Google+
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter en Google+. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter en Google zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Leest u de privacyverklaring van Facebook, Twitter, of Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op.